Kantoorruimte op het hoogste niveau

  • Sky Bar
  • Restaurant
  • Zeer hoge parkeernorm

Techtower Eindhoven verhuurt kantoor- en parkeerruimte

Bereikbaar, professioneel en van alle gemakken voorzien: dat is de kantoorruimte in de Techtower Eindhoven. Deze unieke toren is het hoogste kantoorgebouw aan het Flight Forum bij Eindhoven Airport. Gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Parkeren doet u in de inpandige parkeergarage. Heeft u een evenement? Dan staat de
Sky Bar op de 11e verdieping tot uw beschikking.

 

De TECHTOWER is geheel verhuurd per 1 juli 2019

(Op deze pagina melden wij de beschikbaarheid)

Kantoorruimte op een ideale locatie in Eindhoven

Techtower Eindhoven bevindt zich op businesspark Flight Forum, direct naast de A2. Met het openbaar vervoer bent u in slechts 2 minuten met de bus op Eindhoven Airport. Ook brengt de snelbus u in 20 minuten naar het station van Eindhoven.

Als huurder kunt u gebruikmaken van de inpandige parkeergarage en de parkeermogelijkheden in de onderling verbonden Flight Forum Garage. Omdat beide parkeergarages werken met kentekenherkenning, rijden u en uw klanten gemakkelijk in en uit zonder pasje.

Lees meer over parkeren

Sky bar

Restaurant

Parkeerplekken

Op zoek naar kantoorruimte vlakbij Eindhoven Airport? Huur een verdieping bij Techtower Eindhoven De bedrijfsruimte van Techtower Eindhoven heeft een eigen, inpandige parkeergarage

Verhuur van bedrijfsruimte in Eindhoven

Techtower Eindhoven heeft meerdere etages beschikbaar voor verhuur. Deelverhuur van kantoorruimte is mogelijk vanaf 245 m2.

 

7e etage: 675 m2

5e etage: 430 m2

3e etage: 675 m2

2e etage: 635 m

1e etage: 635 m

 

De gehuurde kantoorruimte kan turnkey worden opgeleverd. De verhuurder hanteert een actief facilitair beleid en communiceert direct met de huurder. 

Dankzij de inpandige garage van Techtower Eindhoven is parkeren geen probleem

Techtower Eindhoven

Adres
Flight Forum 80-119
5657 DC Eindhoven
Netherlands
Routebeschrijving
Telefoon

E-mail